sakra-floden-header

Tillsammans skapar vi säkra flöden

När det kommer till korrosiva och slitande vätskor är säkerheten av allra högsta prioritet. Vi på Lyma har över 40 års erfarenhet av branschen och när det gäller säkerhet tummar vi aldrig på något. Med oss som partner kan du lita på att du får trygga och säkra flöden som håller i många år.

Ta del av vår kunskap kring säkerhet, flöden och kemikalier.

Resistenstabell – ditt verktyg för en säkrare drift

Vid hantering av flöden med korrosiva vätskor är säkerheten viktig. Med en resistenstabell som verktyg, kan du enkelt se vilket materialet som rekommenderas till dina applikationer. Ta reda på mer om hur en resistenstabell fungerar och hur den kan underlätta din arbetsvardag.

Läs mer


Helhetsleverantör ger en säkrare process

Genom att använda en och samma leverantör till alla applikationer får du en både säkrare och kostnadseffektivare process. Vi på Lyma har över 40 års erfarenhet av korrosiv flödesteknik och kan hjälpa dig med hållbara lösningar. Med oss som partner får du en trygg och säker leverans till ett bra och stabilt pris.

Läs mer


Dosering av kemikalier ­– vikten av att välja rätt doseringspump

När du ska tillsätta kemikalier till din process är det viktigt att du doserar dem rätt. En doseringspump kan hjälpa dig att dosera rätt mängd vätska, i rätt tid. Få svar på de vanligaste frågorna och lär dig mer om hu du kan förbättra både hållbarhet, säkerhet och lönsamhet genom att göra rätt materialval.

Läs mer

Magnetdrivna centrifugalpumpar – hållbara och säkra för pumpning av korrosiva vätskor

För att få en hållbar och säker lösning vid pumpning av korrosiva vätskor är det viktigt att välja rätt typ av pump. I denna artikel berättar vi mer om fördelarna med magnetdrivna centrifugalpumpar samt undersöker hur de skiljer sig från konventionella centrifugalpumpar.

Läs mer